advertisement

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel



Walawey, kanda-kanda I ni buat GA wehhh... esaited I alls nak join tau.. Cepat-cepat I alls  ON PC and buat entry ni.. 

Jom u ols memeriahkan GA dua rakan baik ni.. Klik  pada banner ok untuk join. 

*Psssttt, harap2 lah depa 2 tambah hadiah, boleh lah ramai pakat dapat kan.. HEHE...


Dengan ini, i all nak tag :- Sis  Kak Sal, Pha Is.. :-)

23 comments:

  1. Thanks so much dear for the effort... Insyallah... Good luck yeahhh... Muahhhhhh!

    ReplyDelete
  2. dari giveaway jari manis..
    http://www.kisahsidairy.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  3. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yg sama jugak..
    smoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 93. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  6. Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  7. done follow #94

    singgah dr GA yg sama

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  9. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  10. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  11. Salam .. Hai..Singgha sini dari GA yang sama..All the best ya..Done FOLLOW sini
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete
  12. Hi..mak jemah dtg melawat.good luck!
    http://www.fiedaazmi88.com/2016/12/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html?m=1

    ReplyDelete
  13. kak Sal dah join, pastu tak tau nak tag sape.semua yang akak kenal dah join..haha

    ReplyDelete
  14. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    Done follow

    ReplyDelete
  15. senarai pemenang dah keluar.. dah tengok?

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...